Review : NYX Round Lipstick in Pure Red

April 19, 2013
Hy dear...
Have you seen my post about the newest product i purchase? if you're havent seen it, please read it here ^^
Today review is NYX Round Lipstick in Pure Red, i read a loooot review about this product, ada yang puas ada yang merasa kecewa sama lipstick ini, berhubung harganya termasuk murah dan lagi pengen banget punya lipstick merah dan lagi pengen banget nyangin Taylor Swift jadinya aku beli yang Pure Red




Warna merahnya bagus ya? aku suka banget pas ngeliat warnanya, kemasannya walaupun terbilang simple dan terlihat agak "murahan" tapi aku suka, keliatan chic

swatcheeeess
setelah di apus pake tissue
Sebenernya aku suka banget sama warna lipstick ini, tapi sayang, texturenya kelewat creamy, jadi bleber kemana mana pas di pake, dan aku pun harus pake lip brush biar keliatan rapih. Selesai makan pun lipsticknya ilang, dan yang lebih parah, blebernya makin menjadi, aku keliatan kaya cuma pake lipliner yang overdosis >,< untung makannya dirumah, kalo di tempat umum, oh i cant imagine it. and yep, i never use this except for this review, i really dont like it ! creamy creamy yuck!

Pros :
  • Cheaaapp ~ i bought it for IDR 30K from Rie Butik
Cons :
  • Tooooo creamy
  • Not long lasting
  • Hard to blend
Yeah, what do you expect from the cheap price? kekeke

Repurchase? NO
Rating : 2 / 5



9 comments:

  1. Such a lovely shade. been meaning to go get myself a nice vibrant red

    onecurator.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. pretty!

    p.s. I'm having a Bonlook sunglasses giveaway if you'd like to check it out!
    devorelebeaumonstre.com xx

    ReplyDelete
  3. Thank u for ur comment :)
    I just followed u on GFC and bloglovin', please follow me back! :D thanksss xx

    ReplyDelete
  4. Beautiful color!! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
  5. Padahal warnanya bagus banget ya, aku naksir yg Snow White. Tapi kalo teksturnya begini sih mikir 2x jadinya :/


    aminanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Thank you so much for your visit!! I follow you with GFC and Bloglovin!
    and I added you by g+ too! I'm very happy if you do the same.
    Have a good week!!!:)))

    ReplyDelete
  7. Amazing lipstick! I love the color:)

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    ReplyDelete
  8. @Nanda : iya mbak, sayang banget di texturenya :(

    ReplyDelete

Thanks for dropping by and read my blog post ^^
Have a good day, kisses !

Powered by Blogger.