Review : Revlon New Complexion Clarifying Cleansing Milk and Purifying Foaming Cleanser

March 01, 2014
Hello my dear...
It's febuary, did you already make planning to go with your dearest one on febuary 14th? oh, i envy you, i will stop my opening here kekeke

Kali ini aku mau review 2 cleansing dari Revlon New Complexion series, Clarifying Cleansing Milk and Purifying Foaming Cleanser. Let's see how they works ;)
Packaging

They both have the same packaging, white and clean tube. Standart! Walaupun kemasannya sama persis, tapi hasil keduanya beda sekali, saya akan menjelaskannya satu persatu ya, dimulai dengan cleansing milk-nya.

Revlon New Complexion Clarifying Cleansing Milk
What they said?
Formulated for dry to normal skin. The light, soap-free formula with pro-vitamins and natural nutrients gently but thoroughly removes makeup and skin impurities to leave your skin feeling soft and supple.
It's mild formulation is gentle enough even for sensitive areas around eyes.
Saya sedikit menyangkan kemasan untuk produk ini, produk cair seperti ini kenapa dimasukan kedalam tube dengan tutup dibawah? pertama kali saya buka, isinya kemana mana, berantakan! Iya, texturenya cair dan berwarna putih susu. Persis seperti milk cleanser pada umumnya hanya saja texturenya lebih cair. Walaupun saya kurang suka kemasan dan texturenya, tapi saya suka sekali sama hasilnya, why? you can see in the picture above.
Bisa dilihat, cleanser ini ampuh sekali untuk menghilankan makeup, bahkan untuk eyeliner dan mascara. Kalau saya sedang capek dan males bersihin makeup, cukup pakai ini dan sayapun bisa langsung beristirahat, dan yang lebih penting, no breakout!

Revlon New Complexion Purifying Foaming Cleanser
What they say?
Formulated for normal to oily skin. Creates rich lather that rinses away and completely, thoroughly removing makeup and skin impurities without irritating the skin. as it deep-cleanses, it simultaneously replenishes your skin with pro vitamin and natural nutrients
Untuk foaming cleansernya sendiri, texturenya lebih padat dan solid, namun tidak sesuai dengan yang dijanjikan, susah sekali untuk menghasilkan busah yang melimpah.

Too bad, is not clean enough. Gey eyeliner saya memang agak bandel dan penuh perjuangan sekali untuk dibersihkan, dan dengan busah yang tidak seberapa, setiap saya selesai membersihkan wajah dengan ini, saya masih merasa wajah saya kotor. Saya kurang suka dengan foaming cleansernya. 

keduanya saya beri rating 3, they not enough for me :p

Thanks for reading, see you on my next post. Kisses!

6 comments:

  1. Bener nggak sich kalo ini mahal harga nya??

    ReplyDelete
  2. aku kurang tau mba harganya berapa >,< soalnya ini dapet gretongan kekeke

    ReplyDelete
  3. aku kurang tau mba harganya berapa >,< soalnya ini dapet gretongan kekeke

    ReplyDelete
  4. The cleansing milk looks so promising yah. Boleh jg nih dimasukkin ke wishlist :P

    Btw, I'm holding my first giveaway, come join it at OhDearBumblebees' Giveaway~*

    xx,

    http://felishmichelle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. I've never seen this product before, but it looks nice! I’d love for us to keep in touch via bloglovin’ or GFC! Let me know on my blog, I’ll be sure to follow back!

    s a r t o r i a l d i n e r

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gk mahal mba @dineaisah kemaren baru beli pas promo ya, harga normal dikotaku sebelum promo 65ribu, so aku pikir masih standart bener2 enak ngangkat makeup

      Delete

Thanks for dropping by and read my blog post ^^
Have a good day, kisses !

Powered by Blogger.